“Бачила, як Парубій вводив снайперів у…”: Савченко під будівлею СБУ зробила гучну заяву і пішла на допит

Скандальний Нардеп Савченко сьогодні повернулася в Україну і дала прес-конференцію, передає Корупція.Інфо

Надія, яка 13 березня не з'явилася на допит у справі Рубана, заявивши, що не отримувала повістки, сьогодні дасть свідчення. Під будівлею СБУ нардеп провела невеликий брифінг для журналістів, на якому зробила кілька гучних заяв. За словами Савченко в розстрілах під час "Революції гідності" винен генпрокурор України.

Популярне: "Подайте документи до 30 травня": Одноразова грошова допомога від держави. Усе що потрібно знати, щоб отримати її

"Розстріли на Майдані ніколи не будуть розслідувані. Горбатюку не дають працювати, його в'яжуть по руках і ногах. Особисто я давала йому свідчення про те, що Луценко з трибуни закликав до того, щоб знести владу, обіцяв людям, що на Майдані буде зброя"

Савченко заявила, що крім Юрія Луценка неодноразово давала відомості і про голову Верховної ради України Андрія Парубія.

"Я давала свідчення, де розповідала про синю машину, із якої виходили люди зі зброєю. Я казала, хто ці люди, вони сьогодні в Парламенті. Я бачила, як Парубій заводив снайперів в готель «Україна». Люди, які віддавали накази, які творили злочини, які несуть на собі відповідальність, завжди намагатимуться знайти крайнього", – заявила нардеп.