Банда крадіїв на Кіровоградщині завдала збитків на майже півмільйона гривень! Такого Україна ще не бачила!

На Кіровоградщині під керівництвом обласної прокуратури завершено слідство відносно організованої банди крадіїв, чиї дії завдали шкоди на 450 тис. гривень. Справу направлено до суду, – передає Корупція Інфо

Популярне: Творці вірусу Petya.A зробили першу заяву! Приголомшило всю Україну!

 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Група злочинців, яку очолював раніше судимий 37-річний мешканець Олександрівського району, складалася з трьох осіб. Протягом грудня 2016 – січня 2017 рр. вони встигли вчинити шість крадіжок технологічного обладнання з приміщень базових станції мобільного зв’язку та іншого майна сумарною вартістю понад 450 тис грн.

Після проведених обшуків правоохоронці вилучили у підозрюваних знаряддя вчинення злочинів та частину вкраденого майна. На користь вини затриманого тріо свідчать й покази свідків та результати експертиз.

Якщо провину обвинувачених буде доведено в суді, то за частинами 2, 3, 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах, організованою групою, поєднана з проникненням у приміщення) їм "світить" до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі, викрадачі перебувають під вартою, а на їхнє майно накладено арешт для відшкодування заподіяних збитків.