Батько накинувся з ножем на немовля: Всі подробиці страшного інциденту

У півторарічного малюка діагностували більше десяти ножових поранень тулуба такінцівок, передає Корупція.Інфо

У Рівненській області молодий батько з ножем напав на півторарічну дитину. Зараз малюк, у якого діагностували більше десяти ножових поранень тулуба та кінцівок, знаходиться в реанімації. Медики оцінюють його стан як "стабільно важкий". 22-річного чоловіка затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Популярне: «Дитина від Януковича, скандали і ферма з виробництва сперми»: Куди поділася і чим займається скандальна коханка Віктора Федоровича

"Вчора, 11 травня, близько 20:30, надійшло повідомлення, що в селі Обарів Рівненського району малолітня дитина отримала ножові поранення. Хлопчик проживає разом з батьками, дідусем, бабусею і трирічним братом", – повідомляють в поліції.

Як з'ясувалося, того вечора молодий тато розпивав спиртне разом зі своїм 45-річним батьком, а дитина гралася поруч. Несподівано між товаришами по чарці виникла сварка, яка переросла в бійку і хлопець схопив ніж, намагаючись вдарити батька.

Маленький хлопчик, спостерігаючи за бійкою, почав плакати. Батько, будучи сильно п'яним, накинувся на дитину і завдав більше десяти ударів ножем в тулуб, шию і кінцівки.

Поліцейські протестували 22-річного зловмисника на алкоголь, і навіть після закінчення шести годин після події алкотестер показав 1,9 проміле.

За словами 20-річної матері, в цей час вона їздила в Рівне, щоб забрати старшого сина з дитячого садка. Її поліцейські знайшли вночі нетверезою в обласному центрі, але без дитини. Потім трирічного хлопчика виявили у знайомої матері. Соціальні працівники доставили його в "Будинок дитини".

За фактом замаху на умисне вбивство дитини відкрито досудове розслідування. За скоєне горе батькові загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.