Більше ніж вартість самих автомобілів: Власників “євроблях” продовжують штрафувати

Штраф перевищує вартість самих автомобілів.

У Бердянську власників трьох автомобілів на евробляхах оштрафували на велику суму. Про це повідомляє прес-служба Бердянського прикордонного загону, передає Корупція.Інфо.

"Загальною міжвідомчою групою в межах міста Бердянськ виявлено три транспортних засоби європейської реєстрації. Під час перевірки документів встановлено, що два автомобіля« Peogeout »литовської і польської реєстрації та один автомобіль« Volkswagen »з реєстраційними номерами Литви на територію України потрапили під управлінням іноземних громадян, але в подальшому, експлуатувалися вже нашими співвітчизниками з порушенням законодавства України ", – йдеться в повідомленні.

Популярне: Куратор Гаврилюка? Відомого нардепа помітили за «пошепки» з незнайомцем


Всі три іноземних автомобіля перегнані на штрафмайданчик, а на власників представники ДФС склали адміністративні протоколи і наклали штрафи в розмірі понад 1 мільйон 600 000 гривен.

У прес-службі зазначають, що співробітники Азов-Чорноморського регіонального управління, спільно з поліцією і митницею почали влаштовувати рейди по виявленню автомобілів на "еробляхах". Порушників крупно штрафувати.