Блискуча операція! Наші хлопці дали прочуханки окупантам. Офіцер виступив із терміновою заявою

У відповідь на постійні ворожі обстріли українські військові на Донбасі продовжують давати вогневу відсіч ворогу.

Так, за добу 26 – і частину 27 листопада українські бійці вогнем у відповідь знешкодили на Донбасі чотирьох бойовиків. Про такі втрати ворога за минулу добу повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

За його даними, двоє російських найманців з 4-ї окремої мотострілецької бригади так званої «армії ЛНР» були ліквідовані.

Ще двоє поранених бойовиків — із 3-ї окремої мотострілецької бригади так званої «армії ДНР».

Штаб ООС у сьогоднішньому веденні повідомив, що серед українських військових на Донбасі за минулу добу 26 листопада втрат немає.

Раніше в штабі ООС повідомляли, що за попередній тиждень українські бійці на Донбасі вогнем у відповідь знешкодили 19 російських окупантів, 9 з яких ліквідували.

Варто зазначити, що вчора вранці бойовики з провокаційними цілями здійснили обстріл з автоматичних гранатометів українських позицій поблизу населеного пункту Старогнатівка (Волноваський район Донецької області).

Вогонь вівся з напряму Петровського. Зазначений населений пункт знаходиться у безпосередній близькості від ділянки розведення №3 (Богданівка).

У штабі заявили, що російські окупанти, намагаючись викликати вогонь напередодні зустрічі ТКГ у Мінську, хочуть звинуватити Україну у порушеннях Мінських домовленостей.

І поки хлопці стримують агресію там, в середині країни, також зрушають з місця потужні корупційні справи.

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру засновнику компанії, яка поставила неякісні бронежилети для Збройних сил України за завищеною ціною.

“У кримінальному провадженні за фактом закупівлі неякісного речового майна за завищеною ціною для Збройних Сил України, зокрема бронежилетів 1-4 класів захисту, які не відповідають технічним умовам, повідомлено про підозру засновнику – заступнику директора компанії-постачальника неякісного майна”.

За даними ЗМІ, мова йде про одного з власників ТОВ “Науково виробниче підприємство “ТЕМП-3000” Юрія Євтушенка.

Зазначимо, в кінці червня ДБР провело 40 обшуків у посадовців Міністерства оборони у справі про закупівлю за завищеними цінами речей для Збройних сил України. Збитки для держави оцінили у 100 млн грн.

За даними слідства, було закуплено 20 тисяч бронежилетів поганої якості і намети, не придатні для проживання. Усього за завищеними цінами закупили 100 тисяч комплектів військової форми, при цьому за кожен вид одягу було сплачено близько 10 зайвих мільйонів.

Згідно з системою закупівель “Прозорро”, на початку року Міноборони лише раз купувало бронежилети – у ТОВ “Наукове виробниче підприємство “ТЕМП-3000”.