“Бориса більше немає”: пішов з життя відомий співак

Сьогодні журналісти повідомили сумну новину – не стало шансоньє Бориса Давідяна. Король кавказького шансону помер в Лос-Анджелесі після тривалої боротьби з хворобою. Кажуть, у артиста були проблеми з легенями.

Про сумну новину повідомив журналіст Ваге Казарян. Він висловив слова скорботи у зв’язку з втратою легенди кавказького шансону на особистій сторінці соціальних мережах. «Спочивай з миром, Бока … Дуже шкода», – написав чоловік.

Ваге визнається, що дізнався про трагедію від друзів Бориса Давідяна, які проживають в США. Артист помер в Лос-Анджелесі імовірно через проблеми з легенями. Зараз сім’я виконавця приймає співчуття від його друзів і шанувальників. «Помер дядько Бока. Світла пам’ять, дідо-джан », – поділився співак Ара Мартиросян. «Як шкода, що такі таланти залишають наш світ»; «Людина-легенда», – не можуть повірити в те, що трапилося фанати.

Нагадаємо, що Борис Аркадійович Давідян народився 28 квітня 1949 року в Баку. Навчався в музичній школі. Закінчив Ташкентський автодорожній інститут. Борис Аркадійович дебютував як виконавець шансону в 1972 році, випустивши свій перший музичний альбом.