Бойовики порушили режим “тиші”, застосувавши міномети 120-мм калібру, – прес-центр

epa04697332 Recently mobilized Ukrainian paratrooper fires a mortar during a training session on the shooting range near of Perlyavka village not far of Zhytomyr, Ukraine, 09 April 2015. Russian Foreign Minister Sergei Lavrov plans to attend talks on the Ukraine crisis in the German capital Berlin, Interfax news agency reported on 09 April. Lavrov is scheduled to meet Monday with his counterparts from Germany, France and Ukraine to discuss the implementation of the Minsk peace accord for the war-torn country. EPA/ROMAN PILIPEY

За добу бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, передає Корупція.Інфо.

"Незважаючи на провокації, Збройні сили України неухильно дотримуються Мінські угоди", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 12 порушень режиму тиші".

З мінометів 120-го калібру, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї бойовики стріляли районі Авдіївки. За Верхнеторецкому, Нижньому Лозовому і Новгородського сепаратисти били з гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, по Нижньому Лозовому били з мінометів 82-го калібру і зенітної установки.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 14 порушень режиму тиші".

"Ворог відкрив вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в районі Талаковки, Павлополя, Мар'їнки, і Широкіно. Також бойовики відкривали вогонь з БМП по позиціях Збройних Сил України в районі Талаківка", – повідомили в штабі.

За минулу добу в зоні проведення АТО був зафіксований проліт 6 безпілотників.