“Божевільний диктатор має бути покараний…”: Яценюк зробив гучну заяву у День пам’яті і примирення

Кожен диктатор, який скоює злочини проти людей повинен бути покараний, передає Корупція.Інфо.

Про це в День пам'яті лідер "Народного фронту" написав на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Політик вирішив висловити свої співчуття всім, хто втратив когось під час Другої світової війни у ​​важкій боротьбі з нацизмом. Яценюк зазначив, що не можна забувати і про жертв сталінського режиму.

Популярне: «Липовий дипломом, крадіжка грошей у інвалідів і заміжжя проти волі матері»: Що насправді приховує перша леді України

«Кожен агресор повинен бути зупинений, засуджений і покараний. Таким є головний урок Другої світової. На жаль, Сталіну вдалося уникнути тоді відповідальності разом з Гітлером. І це мало величезні негативні наслідки для людства в другій половині ХХ століття. Радянська імперія продовжувала свою злочинну і криваву діяльність по всій планеті », – написав Арсеній Яценюк.

Арсеній зазначив, що зараз настав час робити висновки, і висловив подяку тим, хто зараз бореться проти режиму іншого диктатора. "Кожен божевільний диктатор, який скоює злочини проти людства та світу, повинен бути засуджений і покараний"

«Сьогодні ж згадаємо всіх, хто боровся з нацизмом. Пом'янімо тих, хто загинув, віддавши своє життя за перемогу. Вклонімося світлої пам'яті тих, хто поліг, захищаючи Вітчизну в наші дні. Вічна і світла їм пам'ять. Шана тим, хто захищає незалежність і свободу України в ці хвилини. Ми витримаємо виклики долі і захистимо наше майбутнє », – написав лідер« Народного фронту ».