Брехлива Бондаренко наговорила гидот про Україну

Колишній народний депутат України від Партії регіонів Олена Бондаренко під час свого виступу на російському телеканалі в черговий раз облила брудом Україну.
Про це повідомляє Корупція. інфо
 Ефір програми "Місце зустрічі", в якому взяла участь Бондаренко, відбувся 1 листопада. "Перш за все, потрібно визнати (і в цьому причина громадянської війни в Україні), що суспільство неоднорідне.
Є ті, хто дійсно з задоволенням бігали на Майдан, носили супчики, чай, допомагали, збирали гроші, кричали "Ура!" і в підсумку на своїх плечах по суті внесли цю банду до влади ", – сказала екс-регіоналка." Ці люди зараз звинувачують, в тому числі, того ж Путіна, який в Україні за все відповідає ", – додала вона.
За її словами, Майдан був озброєний, зброю возили з Молдови, тому "нормальні" люди нічого не могли вдіяти, не могли запобігти революційні зміни. "Ця влада тримається на криміналі, на нелегальному ринку зброю, на бандах і контрабанді", – підкреслила політик.
Раніше Бондаренко, виступаючи в Росії в програмі відомого пропагандиста Володимира Соловйова "Недільний вечір" на каналі "Росія-1", заявила, що Україна на Майдані втратила суверенітет і більше не є незалежною державою.