Був справжнім класиком: пішов з життя відомий російський актор. На фільмах з ним росли покоління

Михайло Кокшенов – відомий радянський актор, який грав в комедіях Леоніда Гайдая («Не може бути!», «Інкогніто з Петербурга», «На Дерибасівській гарна погода…», «Спортлото-82»), драмі Володимира Мотиля «Женя, Женечка і катюша», «Гаражі» Ельдара Рязанова і безлічі інших фільмах, визнаних класикою вітчизняного кінематографа. На 83-му році життя артист несподівано пішов з життя. Про це повідомляє телеграм-канал “2ch/Двач”.

Нагадаємо, актриса Мері Пет Глісон, найбільше відома за ролями в серіалах «Історія Попелюшки» і «Друзі», померла у віці 70 років. Причиною смерті стало онкологічне захворювання.

Її друг Рон Фасслер, який зіграв головну роль в серіалі «Хранителі», повідомив сумну звістку у себе в соцмережі і попросив фанатів пом’янути її.

«Мері Пет Глісон, одна з найдорожчих і милих людей, яких я коли-небудь мав задоволення знати, померла вчора ввечері у віці 70 років», – написав він.
«У рейтингу фільмів за версією IMDb (інтернет-база даних фільмів. – прим. ред.) у неї було 174 бали (з ще однією роботою, яка ще не вийшла). Але вона була набагато більше, ніж чудова актриса: вона була неповторною », – продовжив друг.