Бюджетні установи виведуть із зони АТО до 1 грудня – РНБО

Всі бюджетні установи Донецької та Луганської областей, які не можуть здійснювати свою роботу через бойові дії, будуть перенесені на інші території до 1 грудня 2014 року. Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Полевой.

"Центральним та місцевим органам дано доручення до 1 грудня 2014 року перенести усі бюджетні установи, які належать до сфери їхнього управління, на території, де органи державної влади україни працюють у повному обсязі", – повідомив В.Полевой.

До того часу, поки бюджетні організації не будуть перенесені на ці території, уточнив В.Полевой, видатки, закріплені за ними, не будуть здійснюватися. 

"У населених пунктах Донецької та Луганської областей на територіях, де органи державної влади повністю, або частково не здійснюють свої повноваження, видатки з держбюджету, бюджету пенсійного фонду України та бюджети інших фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування будуть здійснюватися лише після повернення згаданої території під контроль української влади", – повідомив речник РНБО.

 

Джерело: УНН