Час розплати настав! Після вибухів в Ірані – У Зеленського відповіли. Відлік почався!

У ніч проти 29 січня в Ірані на найбільших підприємствах пролунали потужні вибухи, внаслідок чого на об’єктах виникли пожежі. За даними іранських ЗМІ, вибухи зафіксовані як мінімум на чотирьох об’єктах – на оборонному підприємстві у місті Ісфахан, у місті Хой, на нафтохімічному заводі у місті Азершехр та у місті Кередж. У Міноборони Ірану заявили про атаку безпілотниками. 

 
Ці події вже прокоментували у офісі президента України, зазначивши, що від наслідків війни проти України не вбережуться ні її автори, ні співучасники. 

Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк. 

«Логіка війни невблаганна та вбивча. І виставляє жорсткі рахунки авторам та співучасникам. Паніка в рф: нескінченна мобілізація, ПРО в Москві, окопи на відстані 1000 км, підготовка бомбосховищ. Вибухова ніч в Ірані: дронові й ракетні виробництва, нафтопереробка. Україна ж попереджала», – зазначив він. 

Зазначимо, що з вересня минулого року російська армія почала активно застосовувати в Україні іранські безпілотники-камікадзе Shahed 136 та інші. В основному вони використовувалися для ударів по об’єктам критичної інфраструктури в українському тилу. 

У середині грудня Росія отримала від Ірану нову партію безпілотників, які знову почали активно застосовуватися для ударів по Україні. За даними ізраїльської розвідки, Москва і Тегеран лише збільшували обсяги торгівлі зброєю. Проте, як бачимо, співпраця з країною-агресоркою для Ірану закінчилася не дуже втішно.