Через декілька днів після прем’єри: Зірка “Джокера” потрапив у моторошну ДТП. Прокляття ролі?

Голлівудський актор Хоакін Фенікс, який зіграв головну роль в гучній картині «Джокер», потрапив в аварію на своїй машині.

Повідомляється, що актор, не вписавшись у поворот врізався на своїй Tesla в припарковану машину пожежних. Однак після інциденту Хоакін не тільки не зник з місця злочину, а сам розшукав працівників швидкої допомоги, які у той момент перебували на виклику неподалік, щоб зізнатися в скоєному.

Також уточнюється, що поліцейські, які прибули на місце аварії були вражені люб’язністю Фенікса, який приніс вибачення і обмінявся контактами страхових фірм з постраждалими. Як повідомляє TMZ, більше постраждав саме автомобіль актора, тоді як машина пожежників отримала всього кілька подряпин.

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBC і IBF в напівсередній вазі Еррол Спенс потрапив в автомобільну аварію в Далласі.

Спенс не впорався з керуванням, коли перебував за кермом Ferrari. Автомобіль на великій швидкості вилетів з траси на одному з поворотів і кілька разів перекинувся. Спенс вилетів з авто, оскільки не був пристебнутий ременем безпеки.