Через обстріли в районі Волновахи загинув мирний житель

Через обстріли бойовиків села Прохорівки Волноваського району на Донеччині загинув мирний житель.

Про це повідомив голова Волноваської районної адміністрації Валерій Лубинець, передає Корупція.Інфо з посиланням на "0629".

Зазначається, що бойовики тричі обстріляли Прохорівку, що знаходиться між Старогнатівкою і Бахчовиком. "У результаті обстрілу загинув один мирний житель, є чисельні руйнування житлових будинків", – процитувало В.Лубинця видання.

При цьому прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний повідомив, що за минулу добу російсько-терористичні формування обстріляли позиції ЗСУ 6 разів. "Один обстріл по населеному пукнту Лебедине зафіксований рано вранці 20 серпня, інші п'ять почалися близько 21:00", – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що чотири рази бойовики вели вогонь з САУ калібрів 122 та 152 мм, два рази – з мінометів калібрів 82 і 120 мм.

"Під вогонь терористів потрапили Лебедине, Старогнатівка, Орловське, Богданівка, Новоселівка-2", – сказано у повідомленні.


З його слів, вже з початку 21 серпня зафіксовано 8 обстрілів з боку бойовиків, з них сім разів терористи стріляли з САУ калібрів 152 і 122 мм.

"Під вогонь незаконних формувань потрапили Старогнатівка, Лебедине, Богданівка та Виноградне", – зазначило видання.