Через шторм у Затоці загинули 4 людини

У вівторок, 14 червня, у смт Затока Одеської області втопилися 4 людини.

Як зазначили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), люди загинули внаслідок необережного поводження на воді у штормову погоду. Повідомляється, що серед жертв двоє дорослих та двоє дітей (2002, 2000 р.н.).

Одеські рятувальники наголошують, що у той момент на морі був шторм, висота хвиль перевищувала 1,5 метра, передає Корупція Інфо.

Як уточнюють у поліції, загиблим було 46, 30, 16 та 14 років. Один із них – мешканець Хмельницького. Троє інших – тернополяни. Це завуч школи №24 Михайло Близнюк та двоє учнів цієї школи – хлопець і дівчинка. Вони пішли купатися, але потрапили у шторм. Чоловік намагався врятувати дітей, проте сам теж загинув.

У соцмережах очевидці інциденту повідомляють, що тернополяни поїхали у Затоку на музичний фестиваль. При цьому організатори заходу не подбали про безпеку дітей – на пляжі не було ні рятувальників, ні медиків.

Люди загинули внаслідок необережного поводження на воді / ДСНС

Нагадаємо, 17 жовтня 2015 року в Чорному морі в районі селища Затока Одеської області перекинувся катер "Іволга", на борту якого перебувало близько 40 осіб, 20 з яких загинули. Зокрема, частину тіл виявили вже пізніше в Дністровському лимані, куди їх занесло течією.