Через відверті фото помічниця Ляшка схожа на акторку з фільмів для дорослих (ФОТО)

Чому помічниця нардепа схожа на порноактрису?

Валерія Єгорова, що з'явилася напередодні на арені великої української політики, змусила чоловіків-депутатів і чиновників забути, що їх головне завдання – думати про народ.

23-річна дівчина, яка записується, на думку деяких депутатів ВР, як актриса з фільмів для дорослих, є помічницею Сергія Скуратівського. Він потрапив в ВРУ від «Радикальної партії», повідомляє Корупція. інфо

Як виявилося, вміє здивувати публіку не тільки Ляшко. Інші члени партії теж здатні відзначитися. Скуратівському це вдалося не відразу, а тільки коли всі побачили його соратницю, готову допомагати нардепу за першим покликом.

У Валерії Єгорової величезний бюст, наводить на думки про силікон. Губи політичної діви явно піддавалися пластичної операції, втім, не вийняток, що і вилиці.

Завдяки неосяжному бюсту і великий попі (теж силікон?), створюється візуальне враження, ніби-то у помічниці нардепа є талія. Але її взагалі нема.

Помітно, що вельми дебела і велика дівчина зовсім без комплексів. Незважаючи на серйозні проблеми із зайвою вагою, вона позує перед фотокамерами, ніби перша красуня Києва.

Дуже любить робити Селфі, на яких вона стоїть або сидить біля Ляшка (поруч з її значною фігурою він здається зовсім тендітним юнаком), і викладати їх в соцмережі.

Крім того, на її сторінці багато фотографій і з іншими чоловіками, крім Ляшка і Скуратівського. Далеко не всі вони – члени «Радикальної партії».

Цікаво, що про помічницю нардепа мало що відомо. Залишається тільки здогадуватися про те, яка у неї освіта і який вона має досвід роботи, раз у депутата «Радикальної партії» вся надія тільки на допомогу цієї 23-річної дівчини.