Чим займаються жінки та коханки ватажків міфічної “Новоросії” (ФОТО, ВІДЕО)

Коханки і дружини лідерів "Д-ЛНР" мають фактичний вплив на прийняття важливих політичних рішень

Ватажки окупованого Донбасу не нехтують жіночою допомогою, частину своїх обов'язків вони довірили найближчим жінкам зі свого оточення – дружинам та коханкам. Ці жінки вирішують долі простих людей, але піклуються тільки про інтереси власних родин. Двоє-, троєженство, недотримання православних норм, які вони нібито сповідують – це сприймається як нормальне явище для окупованих територій. Декого навіть можна назвати, в якомусь сенсі, "однолюбами": у Захарченка – дві Наташі, а у Плотницького – дві Лариси.

"Від однієї дружини в мене син, від другої – донька", – говорить сам ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький.

Лариса, друга дружина Плотницького, в інтерв'ю говорить, що в їх сімействі панує патріархат: "Не чоловік заради жінки, а дружина – для чоловіка".

Дружина-скромниця слідкує за гуманітарною допомогою в "республиці". Хоча насправді жінка контролює мережу супермаркетів. Всі продукти з РФ, які потрапляють в руки Лариси Плотницької, знаходяться на полицях її магазинів.

"Вона фактичний власник мережі "віджатих" супермаркетів АТБ, яку зараз називають "Народний". Надалі вся гуманітарка йде на реалізацію в цю торгову мережу", – каже лідер громадської організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

На правах "першої леді" Лариса Плотницька займається також "благодійністю", у своєму розумінні – бере 50-відсоткові "відкати" з благодійних фондів.

Благодійний фонд, яким керує Лариса Плотницька, "добровільно-примусово" пропонує представникам благодійних організацій-початківців за роботу на території "республіки" платити "внески".

Ще головний "ЛНРівець" має коханку – Ларису Айрапетян, яка називає себе "міністром охорони здоров'я ЛНР". Вона контролює гуманітарку для лікарень, яку привозять на окуповані території.

У "ДНР", як справжня "перша леді", дружина Захарченка Наталія не відстає від колеги з "ЛНР". Вона їздить на позашляховику в супроводі автоматників, також курирує мережу супермаркетів та веде тіньовий бізнес Донецька. У російських ЗМІ її називають "гоголівська красуня"  та "кров з молоком". Позивний молодої дружини Захарченка у бойовиків – "Мама". А колишнім позивним був "Дружина". Олександр Захарченко ще має "стару" дружину – першу Наташу, з якою в нього досі не розірваний шлюб. А живе вона у якісь халупі, де раніше жив ватажок бойовиків та не є публічною особою.

Ще з Олександром Захарченком пов'язують Олену Філіпову – його прес-секретаря. Філіпова жила на окупованому російськими військами Придністров'ї і працювала на місцевих представників російських спецслужб. У липні 2014 року московські куратори відрядили Філіпову в Донецьк.

Між іншим, її донька, 24-річна Олександра Філіпова – вже "майор розвідки ДНР" та обіймає посаду "першого заступника начальника ГРУ ДНР" і командує кількома сотнями бойовиків. Втім, не просто командує, в оточенні подейкують,  що вона прославилася своєю жорстокістю, має явні психічні розлади та ще і німфоманка. Усі свої потреби Філіпова може задовольнити на "роботі".

До речі про "роботу". "Розвідуправління ДНР" – це одна із значущих структур "ДНР". У цієї банди є своя бронетехніка. Але найголовніше – у них є свій бюджет і своє фінансування від російських кураторів. І ось за ці чималі гроші і увагу кураторів і зав'язалася відчайдушна боротьба. Через якись час  Олександра Філіпова перестала виплачувати бойовикам гроші на утримання "розвідуправління", які надсилали московські куратори на всю банду. В результаті це призвело до внутрішніх розборок та підриву автомобіля з її матір'ю, яка вижила, але отримала контузію.

Нещодавно в "ДНР" з'явилася новий "міністр закордоних справ". Виконувати обов'язки призначена 31-річна Наталя Ніконорова. Цю білявку без комплексів вважають людиною глави "народного ради ДНР" Дениса Пушиліна. Також свого часу вона була помічником народного депутата від Партії регіонів Святослава Піскуна.

В Авдіївці на блокпосту ЗСУ затримали 24-річну жінку-агента "ДНР", яка була коханкою бойовика "Гіві".

Під час затримання вона розповіла, як під час підготовки в таборі "Восток" мала бурхливий роман з розпіареним "героєм" Новоросії "Гіві". Хоча, в аналозі журнала "Плейбой" в "ДНР"- "Сквірт" – терористи розмістили статтю про "геїв-ополченців", серед яких було згадано і про "Гіві".

До речі, крім ватажка підрозділу бойовиків "Сомалі" Михайла Толстих "Гіві", до "легендарних ополченців-геїв", за версією "Сквірта", відносяться: Едуард Басурін – так званий "заступник командувача корпусом Міноборони республіки", Анатолій Коваль – депутат "Народного Совета ДНР" від фракції "Донецька республіка", Грем Філліпс – співробітник найбільш схильних до "промивання мізків" російських телеканалів "Зірка" і Russia Today.

Найбільш розрекламованим є шлюб бойовика "Мотороли", наче це якась піар-акція. Донецька дружина цього діяча Олена Колєнкіна веде активне життя у соцмережі та влаштовує фотосесії на європейський лад, поки її чоловік тероризує проукраїнських жителів Донбасу. "Моторола" приїхав з Росії де залишив дружину, а тут в "новій держави" в нього – нова дружина.

"Моторола" дихає жінці в пахви, але Колєнкіна пишається своїм чоловіком. На одній з вулиць Донецька навіть з'явився білборд від дружини терористові Арсенію Павлову з позивним "Моторола".

А ось у дружині Павла Дрьомова весілля перетворилося на поминки. Командир "6-го окремого механізованого козачого полку народної міліції ЛНР" Дрьомов одразу після одруження був викликаний кураторами та підірваний у авто. Що прикметно: вибухівку заклали в автомобіль, який як раз був подарований на весілля.

Найтрагічніший кінець чекав на Анну Самелюк – прес-секретаря та бойову  подругу лідера бригади "Прізрак" Олексія Мозгового. Вона загинула разом з  Мозговим, їх автомобіль було спочатку підірвано, а потім розстряляно з кулеметів.