“Чоловік як був в одних джинсах, так в них і залишився”: Заява Гонтаревої розвеселила українців. “Одягніть благовірного”

National Bank governor Valeria Gontareva

Екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва розповіла, що 17 вересня 2019 року було найважчим днем ​​у її житті.

“Коли спалили мій будинок, а з ним все сімейні фотографії і реліквії, все речі … Мій чоловік як був в одних джинсах, так в них і залишився: весь його одяг згорів, у мене хоч в Лондоні були якісь речі” , – зазначила вона.

Гонтарева порівняла подію з кінцем світу.

“Але сьогодні я вже всім друзям сказала: в інвалідному кріслі або на милицях – все одно йду вперед”, – додала екс-глава Нацбанку.

Гонтарева очолювала Нацбанк України з червня 2014 року по березень 2018 року. Зараз живе в Лондоні.

17 вересня Гонтарева повідомила, що вночі невідомі спалили її будинок під Києвом. Правоохоронці знайшли на місці підпалу запальну ракету. Нацполіція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

В Офісі президента України назвали те, що трапилося “брутальним злочином” і заявили, що глава держави чекає від правоохоронних органів якнайшвидшого розкриття справи.

Українців розвеселили слова Гонтаревої. Вони радять їй за награбовані гроші купити чоловікові одяг.