Чому розплетена коса: що означає новий імідж Тимошенко (ФОТО)

Вчора у Раді Юлія Тимошенко з'явилася з новою зачіскою та прикрасила свій новий імідж окулярами

depo.ua вирішив згадати еволюцію зачісок відомого політика.

У мережі активно обговорюють нову зачіску Юлії Тимошенко, яка, як свідчить історія, завжди передбачає якісь зміни в українській політиці. Багато років лідер "Батьківщини" то заплітає, то розплітає свою фірмову косу, але цього разу Юлія Володимирівна не тільки розпустила волосся, випрямила його, але й підкреслила серйозність та рішучість своїх намірів строгими, але модними окулярами. 

Також у новій зачісці важливий аспект відіграє довжина волосся. У деяких народів, коли жінки проводжали чоловіків у довгу подорож, вони не заплітали та не стригли свого волосся, адже існували забобони, які напряму пов'язували волосся жінки та його довжину з силою та навіть довжиною життя її чоловіка. Хоч Яценюк і не офіційний чоловік Тимошенко, але у минулому їх стосунки були близкими та теплими, тому можна зробити висновок, що прем'єр-міністру України може "світити" довга дорога (хто зна куди…).

За народними віруваннями обряд розплітання коси завжди був присутнім на весіллях. Щойно одруженій дівчині розплітали косу, співаючи обрядові пісні. Таким чином дівчата прощалися з дівоцтвом і ставали жінками. Напевно, у такий спосіб Тимошенко вирішила показати колегам-депутатам свою рішучість, а ось Арсенію Яценюку не слід очікувати ніяких сентементів від Юлії Володимирівни, адже волосся не завите у романтичні кучері, а усією своєю прямотою натякає на рішучість та незворотність задуманного. 

Отож, Тимошенко завдяки новому іміджу не тільки повернула собі звання "леді Ю", адже така зачіска пасує як для бізнесвумен, так і для політика, але й позбулася образу вічної вчительки, одягненої у рюші та з однаковою зачіскою, яка вже набридла "школярам".

ЕВОЛЮЦІЯ ЗАЧІСОК ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО

2016 рік

70-і роки 20 століття

Темне волосся натурального кольору, а зачіска – радянська "мальвінка" та неодмінний аксесуар – святковий бант. 

90-і роки 20 століття

Зачіска Тимошенка не змінилася зі школи, як колір волосся, так і стрижка. 

Кінець 90-х років 20 століття.

Початок ери славнозвісної "коси Тимошенко", яка стане трендом навіть на Заході. 

2014 рік

Войовнича зачіска сильної жінки, але на результат виборів вона не вплинула.

Час від часу Юлія Тимошенко "зраджувала" своїй косі і розпускала волосся, робила романтичні хвилі та кучері. Також політик неодноразово змінювала колір волосся, а точніше – його відтінки. 

І знову поверталася до коси…

Такою Юлія Володимирівна з'являлася на особистих святах: на весіллі дочки, днях народження.

А потім знову робила "серйозні" зачіски.