Ця фотографія поставила в тупік тисячі людей. А чи зможеш ти розгадати, що тут не так ?!

На перший погляд здається, що ця звичайнісінька фотографія. Проте в ній ховається величезний підступ, який поставив в глухий кут багатьох людей.

Коли одна з дівчат, зображених на знімку, виставила це фото в Інтернет, то воно викликало справжній фурор! Тисячі людей почали гадати, що ж не так зі знімком. І дуже небагатьом вдалося відразу ж розгадати його секрет.

Зізнаюся, ця загадка надовго поставила мене в безвихідь. Я все  переглянув, перш ніж виявив, що ж тут не так … А чи зможеш ти знайти, в чому підступ?

 

тепер ще раз уважно подивися на лавочку. Тільки не на спинку, а на сидіння. Так-так, насправді сідушка повністю відсутня і дівчата як би висять в повітрі, спираючись тільки на землю і на спинку!

Да уж, це якраз той випадок, коли правильну відповідь знаходиться у тебе під носом, але ти в упор його не бачиш! І якщо тобі вдалося відразу ж без підказки виявити невідповідність, то прийми найщиріші вітання від нашої редакції. Ми б не роздумуючи погодилися йти з тобою в розвідку!

І пам'ятай, що справжній розвідник повинен уміти зберігати секрети. Тому дай можливість самостійно подумати іншим читачам і не видавай правильну відповідь в коментарях.

А якщо тобі сподобалася ця Фотозагадка, то не забудь поділитися нею зі своїми друзями. Нехай вони теж поламають над нею голову!