Це доб’є РФ! Розгром у морі – Кремль цього вже не переживе: тотальна блокада! Почалося!

Позбавлення Росії виходів до Чорного моря і забезпечення виходу України до кордонів Грузії стало б болючим ударом для країни-агресора, вважає Тарас Загородній.

Україна повинна завдавати ударів по Росії, щоб на перемовинах був досягнутий компроміс за рахунок російських територій. У розвалі РФ не зацікавлені США і Китай, проте позбавлення країни-агресора виходу до Чорного моря і забезпечення виходу України до кордонів Грузії стане болючим ударом для російської держави. Про це заявив політичний експерт Тарас Загородній.

Політичний експерт сказав про те, що успіх України на будь-яких перемовинах залежить від наполегливості Києва. Потрібно наносити удари по території Росії, щоб забезпечити оптимальний для себе результат.

“Все буде впиратися в активність України: чим більше вона буде бити по території Росії, діючи за принципом Аль Капоне “добрим словом і пістолетом завжди можна добитися більше, ніж просто добрим словом”, тим більше у неї буде шансів добитися зовсім іншого результату – бойової нічиєї, але за рахунок територій Росії”, – зазначив Загородній.

На його думку, США і Китай не зацікавлені в розпаді Росії, проте існує спосіб нанесення серйозної шкоди агресору.

“У нас помилково кажуть, що Російська Федерація повинна розвалитися. Це неправильно, тому що в цьому не зацікавлені ані США, ані Китай. А от позбавлення Російської Федерації виходів до Чорного моря і забезпечення під різними соусами виходу України до кордонів Грузії (Чорноморське узбережжя не повинно бути в руках РФ) буде дуже болючим для Росії, адже так у неї зникне доступ до незамерзаючого порту, і вона втратить можливість маніпулювати іншими”, – підкреслив Тарас Загородній.