Це необхідність! Саакашвілі зробив гучну заяву – підтримав президента. Справжня революція – скоро все зміниться!

Ті люди, які хочуть саботувати антиолігархічний закон, кажуть, що він не потрібен і досить використовувати існуючі механізми.

Про це в своєму телеграмі пише глава виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі.

В тому-то й річ, що існуючі механізми практично не працюють. На кожному рівні бюрократії – абсолютно шалений опір, і мова навіть не про вищий рівень, а й про середній, і нижчий.

Головна проблема – це люди, на яких впливають олігархи або просто люди з грошима. І поки ми не ліквідуємо корінь проблеми, все може виявитися марною працею, хоча, звичайно, в цьому напрямку слід рухатися.

Те, що Зеленський робить через РНБО, – це просто необхідність в існуючій реальності через опір чиновницького апарату.

Я вже доручив групі експертів при Нацраді реформ і Офісі простих рішень підготувати пакет законів про те, як подолати опір бюрократії, і не тільки по цьому напряму, але за всіма іншими. Тому що антиолігархічна революція можлива тільки паралельно з антибюрократією і дерегуляцією – це вулиця з двостороннім рухом. Без цієї частини ніщо пов’язане з монополією і олігархатом не спрацює, і якщо ми хочемо досягти успіху, нам необхідно проводити дві ці революції паралельно.

Ми будемо над цим працювати, і до кінця червня у нас буде Антибюрократичний пакет.

Данілов – молодець, з огляду на обмеженість його ресурсів і його апарату. Те, що вони роблять разом з Президентом, потрібно цінувати.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.