“Це обдовбана людина!”: Гордон просто розмазав екс-регіоналку Бондаренко. “Так, нахапалась…”

В одному зі своїх традиційних роликів з відповідями на питання від підписників український журналіст Дмитро Гордон різко висловився на адресу колишньої регіоналки Олени Бондаренко.

Дмитро Гордон висловив свою думку про екс-регіоналку Олену Бондаренко та систематичне руйнування української армії протягом всього періоду з часу здобуття незалежності в 1991 році.

Відповідне відео з відповідями на питання від підписників, Гордон опублікував на своєму YouTube-каналі “Дмитро Гордон”.

– Як вам Олена Бондаренко?

Д. Г. Ну обдовбана людина пропагандою, яка сама тепер обдовбує людей тієї ж пропагандою. Олена має свої погляди, але вельми неглибокі. І знань замало, інформації мало. Так, нахапалася чу-чуть … Не Соловйов. Ось Соловйов – це потужний пропагандист. Причому, підозрюю, в глибині душі він і не думає так, як говорить. Просто заробляє гроші – цинічний негідник, дуже професійний.

– Чому син Кобзона вчиться в США?

Д. Г. Він не вчиться, Андрій вже дорослий.

 – Хотіли б ви взяти інтерв’ю у Юрія Лози?

Д. Г. Не знаю. У Лози є кілька дуже хороших пісень. Він дуже талановита людина, судячи з усього. Але коли він намагається говорити про політику, мені здається, він трошки недалекий. Хоча я можу помилятися, я не категоричний.

– Дмитро, ви служили в армії. Чому в України така слабка армія? Подивіться на маленький Ізраїль …

Д. Г. Українську армію свідомо руйнували. З одного боку, російська агентура, яка виконувала директиви Москви, з іншого – українські корупціонери, які розпродавали все і заробляли, якщо можна назвати це заробітком, на цьому гроші. Ось з двох сторін і добили українську армію в результаті. Ну і я вам скажу інше ще, є третій момент: ми ж не чекали біди, ми ж не чекали війни з боку Заходу, і ми не чекали війни з боку Росії. Хто міг в здоровому глузді, до 2014 року, уявити собі, що Росія прийде з війною в Україну? Так це нікому і в голову б не прийшло. Хто б мені сказав, що російські війська ввійдуть в Україну, так я б сказав “Хлопці, це неможливо! Ви що, це ж брати наші. А брати один до одного не втручаються”. Але ні, все, виявилося, можливим …