Це сталось! Деталі розкрито: зустріч Путіна і Зеленського. Лише за таких умов – тверда позиція!

Зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна може відбутися у межах нормандського формату. Розмова українського лідера з президентом країни-агресорки найімовірніше відбудеться за умови проведення саміту.

Дипломат Олександр Левченко зауважив, що зустріч у межах нормандського формату було б найдоречнішою. Усе через зрозуміліший порядок денний.

Левченко нагадав, що нормандський формат присвяченний питанню Донбасу. Тим часом Путін заявляє, що не хотів би говорити про окупований Крим.

А враховуючи, що порядок денний “нормандії” присвячений Донбасу – ок, значить, щодо Донбасу. Тут також маса невирішених питань, які вимагають політичного втручання,– заявив дипломат.

За словами Левченка, зустріч Зеленського та Путіна найімовірніше відбудеться за умови проведення самого саміту. Усе тому, що без цієї двосторонньої зустрічі саміт не буде завершено.

Глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Кремль уникає зустрічі Зеленського та Путіна. Водночас у країні-агресорці не перестають про це говорити.

За словами міністра, це є доказом розгубленості країни-агресорки.

Кулеба наголосив, що “я щодня отримую якісь новини з Росії, де офіційні особи коментують перспективи проведення цієї зустрічі – і так коментують, і сяк коментують”.

За словами глави МЗС, наразі офіційний Київ чекає відповіді від Москви, чи готові вони на зустріч чи ні.