Це станеться вже завтра? Байден в дикому шоці – рейд ЗСУ: тотальна зачистка! ЗВІЛЬНЕННЯ УСІХ РЕГІОНІВ!

Довгоочікуваний контрнаступ Збройних Сил України розпочнеться “найближчими днями” і Україна продемонструє вражаючу силу. Про це заявив американський сенатор Ліндсі Грем після відвідин Києва, повідомляє видання Politico.

Він зазначив, що президент України і його команда нібито розповіли про свої плани щодо контрнаступу, після початку якого росіян “чекає грубе пробудження”.

“Найближчими днями ви побачите досить вражаючу демонстрацію сили з боку українців”, – сказав Грем.

Він стверджує, що ЗСУ вже розпочали “формувальні операції”, які розтягують оборону окупантів. Грем переконаний, що до кінця року Україна зможе витіснити РФ і повернути деякі стратегічно важливі місця.

В свою чергу російська опозиційна журналістка та письменниця Юлія Латиніна, яка останні роки живе за кордоном, вважає, що контрнаступ ЗСУ розпочнеться дуже скоро.

У своєму youtube-каналі вона назвала три фактори, які свідчать про це.

“Коли контрнаступ? Завтра. Жартую, можливо, післязавтра”, — каже Латиніна.

Перша ознака – припинилися розвідки боєм, вважає вона.

“Якщо раніше ЗСУ “мацали”, де знаходяться російські війська, і зазначали, де що відбувається, то зараз вони це припинили. Вони все знайшли, що їм треба було. Затишшя по обидва боки фронту”, — вважає журналістка.

Друга ознака, на думку Латиніної: головком ЗСУ Валерій Залужний, який нібито був три тижні за кордоном, повернувся до України.

Третя ознака – до України повертаються військові, які були на навчаннях за кордоном.

“В Україну повернулися всі бійці, які були десь у відпустках. Більше того, вони всі знаходяться ближче до лінії фронту, щоб керувати військами. Більше того, тритижнева відсутність означає лише одне. Для того щоб вести переговори, достатньо 1-2 днів. Навіть для того, щоб провести командно-штабні навчання, хоча вони звичайно були проведені, теж не потрібно три тижні Три тижні потрібно тільки для одного: якщо у вас є війська, які тренуються в різних місцях — Іспанії, Великобританії і так далі. Ці війська треба проінспектувати та переконатися у їхній готовності. На це дійсно потрібно багато часу”, – вважає журналістка.

Як приклад, вона привела відео з Іспанії, що потрапило до Мережі, як іспанські військові проводжають українських захисників, яких тренували.

“Зрозуміло, що якщо війська їдуть натреновані з Іспанії, то це означає, що вони, з урахуванням сучасної військової науки, будуть практично негайно кинуті в бій. Наскільки я розумію, припинився рух техніки українськими дорогами. Це означає, що все, що мало приїхати, вже приїхало. Подивимося, наскільки я виявлюся хорошим провісником, але я б поставила багато, що наступ почнеться найближчим часом”, — підкреслила Латиніна.

Додамо, що джерела в російській армії характеризують обстановку в лавах окупантів як “вкрай нервову”, чому сприяють “маневри” українських військ уздовж лінії фронту, що різко почастішали останнім часом.

“ВСУ весь фронт засмикали. Постійно риють фальшиві окопи, типу займають позиції, створюють фальшиві арт-батареї. По 30-40 одиниць техніки підводять до кордону впритул. У російських командирів відразу паніка, а вони вночі по одній-дві машини назад на позиції повертають. І так постійно”, – розповідають в телеграм-каналах.

Зокрема повідомляється, що в ніч на 29 травня всі російські війська, розташовані вздовж фронту, отримали повідомлення про нібито початок наступу ЗСУ. З деяких передових постів навіть надійшли повідомлення про напад. Проте тоді інформація не підтвердилась.

Але ці всі дії вказують на головне – окупанти дуже бояться наступу, адже розуміють, що це стане початком кінця для Росії.