“Це вже маразм якийсь”: Марченко похвалилася подарунком на Новий рік. Українці спантеличені

Українська телеведуча і журналістка Оксана Марченко опублікувала в мережі новий пост, в якому показала, який подарунок отримала до Нового року. За словами знаменитості, її брат з дружиною вирішили оригінально привітати знамениту родичку, подарувавши їй красиву новорічну кулю, на якій намальована сама Марченко та її мама. Зокрема, на фото знаменитість зображена ще дитиною і вже в зрілому віці. Зворушливою публікацією знаменитість поділилася на особистій сторінці в «Інстагарм».

«Друзі, ось як мило мій брат з дружиною привітали мене з Новим роком. Ця чудова новорічна іграшка може стати «династичною» … Але її цінність – в зупиненому часі, де між цими двома половинками кулі понад сорок років … І якщо я не пам’ятаю ту першу фотографію зі своєю молодою мамою, то вже моя дочка пам’ятає другу фотографію, де молода ще її мама », – підписала пост Марченко. Шанувальники телеведучої були в захваті від побаченого подарунка, написавши, що він дуже оригінальний і красивий. «Оксаночка, який зворушливий подарунок».

Але не всім подарунок сподобався: “Це вже маразм якийсь”, “Смішно просто”, “А десь між ними треба було Медведчука вліпити”.