“Це як страшний сон”: Кулеба емоційно прокоментував аварію і стан здоров’я своїх синів. “Безмежно люблю своїх дітей”

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба розповів про стан постраждалих після аварії.

“Слава Богу, в цій страшній аварії всі залишилися живі й почуваються вже значно краще. Водієві автобуса, Вадиму, про стан якого я непокоївся з самого початку, було надано всю необхідну допомогу, він уже через тиждень після аварії повернувся до роботи”, – сказав дитячий омбудсмен, передає “Інтерфакс-Україна”.

За словами Кулеби, у його молодшого сина є деякі пошкодження кісток і наразі він уже відновлюється вдома. Найбільше постраждав старший син Кулеби, який досі в лікарні й ще потребує лікування.

“Лікарі кажуть, що незважаючи на позитивну динаміку, його одужання і подальша реабілітація – це тривалий процес”, – розповів дитячий омбудсмен.

Кулеба додав, що сам він фізично відчуває себе вже краще, але “пошкоджені ребра щодня нагадують про цю страшну подію”.

“Знаєте, я нескінченно люблю своїх дітей. Вони – найцінніше, що у мене є. Я навіть уявити не можу, як таке могло статися, враховуючи що я завжди відповідально ставлюся до водіння, тим більше, коли в авто діти! Це як якийсь страшний сон”, – підкреслив він.

24 листопада близько 13:30 у селі Чабани під Києвом розбився уповноважений президента з прав дитини 47-річний Микола Кулеба із синами 19-річним Тимофієм та Єлисеєм, 10 років. Їхав власною Toyota Camry. На перехресті зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen.