Цього ранку! Жахаюча атака – крик і плач від Харкова до Києва: там ж були ДІТИ. Помстимося!

Окупанти вранці 23 січня атакували Україну ракетами. На жаль, є влучання у багатоквартирний будинок в Харкові та газопровід на околицях, внаслідок чого постраждали діти.

Мер міста повідомив, що Росія зруйнувала цілий під’їзд. На жаль, під завалами можуть бути люди.

«Внаслідок ранкового обстрілу маємо повну руйнацію під’їзду багатоквартирного будинку. Зараз рятівники намагаються розібрати завали, аби знайти під ними людей», – повідомив Ігор Терехов.

Він уточнив, що в одній з найпостраждаліших частин Київського району немає світла та частково – води. Служби працюють, щоб усунути наслідки обстрілів.

Крім того, начальник слідчого управління поліції в Харківській області повідомив, що було ще чотири влучання в передмісті Харкова.

«Пошкоджені житлові будинки в приватному секторі. За попередніми даними, осколкових поранень там зазнали діти, постраждала також одна жінка. В іншому районі росіяни зруйнували санаторну школу для хворих дітей», – наголосив Сергій Болвінов.

Начальник у Слідчому управлінні ГУНП в Харківській області також опублікував відео загорання газопроводу. Відомо, що на місцях працюють всі служби.

Від ворожої атаки постраждала і столиця. мер Києва Віталій Кличко повідомив про загоряння в кількох квартирах житлового будинку в Соломʼянському районі.

«У Печерському районі гасять пожежу в нежитловій будівлі. Інформація про влучання в дитсадок у Святошинському не підтвердилася. Поруч з приміщенням закладу палають автівки. У Святошинському районі ще за однією адресою горить квартира. Внаслідок падіння уламків у будинку пошкоджені балкони з 1 по 5 поверхи. Відомо про 7 постраждалих у Соломʼянському районі Києва», — завив Кличко.

Голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак також повідомив про атаку, внаслідок якої в Павлограді, попередньо, 1 загиблий, та є постраждалі.