Цинізм зашкалює! Порошенко в істериці, люди не пробачать – просто в роковини! Зеленський зніс: скандальна правда

Днями екс-президент Порошенко офіційно став власником телеканалу “Прямий”. Свій вчинок він аргументував спробою захистити телеканал від дій влади та Володимира Зеленського.

Варто лише згадати як нерішуче відповідав свого часу Порошенко на усі прямі запитання про “Прямий”. Так він вперто приховував свій зв’язок із телеканалом. Про це розповів Дмитро Гнап у своєму блозі “Право на правду”.

За його словами, поточна влада почала діяти, взявшись за “телепомийки” Віктора Медведчука, але пообіцяла на цьому не зупинятися. Так, далі будуть перевірки, які встановлять хто з олігархів контролює найбільші телеканали країни.

“Тоді перед Володимиром Макеєнком постало б питання – звідки у нього гроші на утримання “Прямого””, – зазначив Гнап.

В ході однієї з таких, усі дізналися, що у блогера Макеєнко просто немає таких грошей, щоб контролювати дорого задоволення, як власний телеканал. Тобто хтось його ними забезпечував і дуже сумнівно, що вони мають прозоре походження.

“В декларації Петра Порошенка, коли він був президентом, ви не знайдете жодної копійки, яка була б офіційно витрачена на створення і підтримку “Прямого” телеканалу”, – також наголосив Гнап. Отож, сказав журналіст, ці гроші, очевидно, виймалися через чисельні корупційні схеми:

  • з “Роттердам+”, на якій споживачів електроенергії за попередньої влади “нагріли” на 17 мільярдів гривень;
  • крадіжки в Укроборонпромі за допомогою так званих Свинарчуків;
  • на крадіжці мільярдів банківського рефінансування 5 років тому, через що гривня суттєво “просіла” і українці суттєво збідніли.

Гнап звернув увагу, що таких схем було чимало. Українцям залишеється лише здогадуватися, яка з них стала джерелом фінансування за часів екс-президента. А те, що він фінансувався саме з корупційних оборудок, то цього не приховували навіть в оточенні самого Порошенка.

“Але найбільший цинізм в тому, що Петро Порошенко зробив зізнання про свій офіційний контроль над каналом саме в ті дні, коли ми відзначаємо роковини Революції Гідності і з сумом згадуємо про криваві події на Євромайдані”, – також сказав Гнап.

Шановні читачі, також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.