Дали ПО ЗУБАХ! Офіцер ЗСУ зізнався – пряме включення з Бахмуту: вирішується все. Переможемо!

Боєць “Азова” Максим Жорін повідомив, що повного оточення міста Бахмут на Донеччині наразі немає, тому наказано продовжувати тримати оборону Бахмута. Максим Жорін розповів, що ситуація біля Бахмута погіршується з кожним днем, але можливість доставляти захисникам міста боєкомплект та вивозити поранених досі залишається.  
 
Про це йдеться в інтерв’ю Максима Жоріна.
 
Український офіцер поділився наявними даними щодо ситуації в районі Бахмута:  

“На даний момент наш підрозділ виконує тут завдання в районі Бахмута, і можу сказати, що стає все складніше з кожним днем. Щодня тут все складніше тримати оборону. Найбільші зусилля зосереджені на лівому. фланзі, тобто з Півночі (там найбільше угруповання зосередили, і намагаються просуватися, щоб досягти успіху в оточенні, але досягти цього успіху вони не можуть)». 

Майор ЗСУ Максим Жорін наголосив на головному:  

“Якщо говорити про Південь, то там нашим силам навіть вдається давати “по зубах” трохи ворогові. Якщо говорити про саме місто, то ситуація більш-менш контрольована, але якщо це Північ, то там ситуація справді неймовірно складна, але на даний момент проводяться заходи щодо стабілізації та покращення тактичного становища наших військ, навіть на даний момент саме ці процеси відбуваються”.  

Екс-командир “Азова” додав: “Повного оточення немає, сполучення з містом є, можливість підвозити боєкомплект і все необхідне та вивозити поранених є, тому на даний момент у нас наказ тримати оборону, яку ми й виконуємо”.