І де правда?: поліцейських, винних у смертельній ДТП, не звільнили

Поліцейські, які влаштували смертельне ДТП у Хмельницькому, залишилися на займаних посадах.

Про це повідомляє Корупція. інфо

За словами начальника управління патрульної поліції Хмельницького Олега Костенко, за кермом службового автомобіля перебував досвідчений патрульний. Саме це і вплинуло на вердикт слідчих органів.

"Це один з кращих екіпажів патрульної поліції міста. Дуже шкода, що сталося ДТП і загинула людина. Щирі співчуття родині загиблого. Автомобіль поліції Toyota Prius знаходиться на штрафмайданчику. Патрульні сьогодні дали свідчення в прокуратурі області. Поки мені не повідомляли про необхідність відсторонення їх від служби. Ми – за об'єктивне розслідування ", – заявив Костенко

Він також зазначив, що у відомстві проведуть власне розслідування.

Як повідомляли раніше, в Хмельницькому близько 2 години ночі 6 листопада за зіткненні з автомобілем патрульної поліції загинув водій таксі.

За результатами експертизи на алкоголь підтвердилося, що всі члени екіпажу, в тому числі 26-річний водій, були тверезі. Спікер головного управління Нацполіціі в Хмельницькій області Інна Глега уточнила, кримінальне провадження відкрито за фактом ДТП, а не смерті водія таксі.

Нагадаємо, під Києвом водії з іноземними номерами влаштували бійку з поліцією. Водій відмовився пред'явити документи і подзвонив друзям. Поліція так само викликала підкріплення. Почалися розборки з бійкою. Раніше в Дніпрі автомобіль патрульної поліції врізався в стовп.