“Де такі нелюди беруться?” Черговий скандал в маршрутці закінчився побиттям інваліда. Подробиці шокують!

У суботу, 8 квітня, водій маршрутки "Житомир-Левків" силою вигнав 68-річного чоловіка, відмовившись везти його безкоштовно по інвалідності.

Про це розповів сам постраждалий Олександр Коломийчук, передає “Журнал Житомира“, – Корупція Інфо

Популярне: Українці в шоці: Парасюк розповів шокуючу правду про себе, до такого ніхто не був готовий

В результаті конфлікту чоловік отримав забої та закриту черепно-мозкову травму.

“У суботу (8 квітня. – Ред.) о 9:15 на трамвайній зупинці по вулиці Корольова, навпротиТТУ, мене викинули з автобуса "Житомир-Левків" і побили. Мені 68 років. Я інвалід II групи, а тому у відповідності з чинним законодавством, маю право на транспорті загального користування, міському та приміському, їздити безкоштовно. Так відбувалося і попередні дві-три тижні. А цей водій не захотів: сказав, мовляв, ми таких не возимо (перевізник – "САВ-ТРАНС". – Ред.). Я тільки сів їхати на Левків. Після цього відразу ж викликав поліцію, заяву написав, давав свідчення. Я зняв побої, є знімок черепа", – розповів він.

У компанії запевняють: 8 квітня такого конфлікту з пасажиром жоден водій не мав.

“У нас протягом 15 хвилин йде три автобуси (до Левкова або через Левків. – Ред.). Я до водія свого дзвонив (того, який постійно на дев'ять годин відправляється з автостанції) – він не знає, каже, що такого конфлікту у нього не було. Викликав обох інших водіїв, які весь минулий тиждень працювали, кажуть, нічого такого у них не було. А просто так звинувачувати водія я теж не можу", – прокоментував Житомир.info представник перевізника.

Між тим в головному управлінні Національної поліції в Житомирській області інформацію про інцидент підтвердили.

“Офіційно таку подію зареєстровано: вранці 8 квітня була заява про те, що стався конфлікт у потерпілого і водія транспортного, а ввечері заяву – повідомлення з медичного закладу про те, що потерпілий звернувся за медичною допомогою. Попередньо, у нього – забої та закрита черепно-мозкова травма. Обставини та причини конфлікту з'ясовуються", – зазначила прес-секретар ГУНП Алла Ващенко.