“Де Вілкул?” – Парасюк з кулеметом шукав Вілкула (відео)

The Verkhovna Rada of Ukraine has announced a break till 12.00 p.m. to be used by new members of the parliament for signing the text of the oath and taking their cards for voting.

 

Оборонні підприємства продемонстрували свої розробки депутатам. Вітчизняні виробники зброї влаштували виставку у стінах Верховної Ради. 

Новітніми конструкторськими розробками народних обранців прагнули стимулювати до схвалення закону для розвитку галузі. 

На внутрішній дворик Ради завезли ракети, БТР і міномет. Нардеп Володимир Парасюк із вигуком "Де Вілкул?" кинувся за кулеметом. У коридорах будівлі розклали міни, наготували до огляду гвинтівки та автомати. Колишній комбат "Миротворця" Андрій Тетерук зауважив гвинтівку столичного заводу "Маяк". 

"Це найжахливіше, що я бачив у житті", – зізнався він і захотів глянути в очі розробнику. "Гвинтівка середньої кучності для ведення міських боїв на середній і далекій дистанції. Поки стріляли, поки задоволені", – каже конструктор Олексій Натаров. 

"Коли проводились змагання снайперів Нацгвардії і Збройних сил України і там були виставлені зразки зброї вітчизняної і закордонної, це навіть було гидко брати в руки. Я не знаю, як воно буде розглядатися в якості зразка, який буде поставлятися в Збройні сили", – прокоментував Тетерук.