Декілька хвилин тому! Ніж в спину президента: вони об’єдналися. Спікер зрадив, разом з Порошенком – це бунт.

Порошенко поставив завдання всім своїм нардепам, медійникам та гарячим головам підтримувати Разумкова, пише телеграм-канал Таємниці депутата.

Петьман побачив можливість використовувати спікера і буде провокувати його розкол із Зеленським. Так Порошенко хоче вирішити два завдання. Внести деструктивність в команду Зеленського, і прибрати для Кличка потенційного конкурента за лідерство в політичному проєкт олігархів, конструкція якого зараз в розробці. Після можливої ​​відставки у Разумкова не буде шансів набирати політичної ваги. А Порошенко зможе спокійно маніпулювати Кличком.

Точно така ж тактика у Медведчука. Його інформаційні ресурси підтримують Разумкова, особливо сильно і прямо це робить Шарій зі своїми ТГ каналами. Дмитру Разумкова варто зрозуміти, що його використовують дуже підлі люди. І політична перспектива за ними нульова, про що вже говорить соціологія, яку він сам же і бачив.

Своєю чергою телеграм-канал Телекошмар лише підтверджує вище сказану тезу. Там просять звернути увагу, як талановито Дмитро Разумков врятував представника партії Порошенко Артура Герасимова від реально незручного питання про телеканал “Прямий”.

У цьому-то і є сила Разумкова як спікера – можливість збити те, що незручно. Цією-то силою він і може торгувати. Начебто й ускладнили ефір Артуру питанням про телебордель Порошенко, а потім такий Разумков бац – і знову тепла ванна. Але, до речі, цікаво – а куди подівся цей підставний власник “Прямого”, на якому Порошенко кілька років тримав канал? Де Макеєнко? Він хоч живий взагалі? Петро розплатився з ним за послуги? А то пропадають люди з “Прямого” – то Макеєнко, то Микола Вересень, а всі співробітники цього телеборделя навіть не крякнули про долю своїх колишніх товаришів.

А ось журналіст Сергій Іванов порівняв на своїй сторінці в Фейсбук екс-президента, а тепер ще й, виявляється, друга спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, до скандального судді.

Петро Олексійович – наш Чавес. Збентежений невпинно зростаючим антирейтингом, ПОП опановує популістичну ліву риторику, пропонуючи роздати гроші МВФ пенсіонерам на найменш захищеним верствам населення – так би мовити, «взять и поделить».

Доволі дивна для «світоча макроекономіки» пропозиція. Особливо якщо згадати, що $14 млрд, отримані державою в 2014-2019 р.р., були розподілені між такими соціально незахищеними українцями, як Ахметов, Медведчук, Косюк та іншими «жебраками». До пенсіонерів та переселенців та інших проблемних верств тоді гроші чомусь не дійшли.

І, що характерно, тоді Петро Олексійович такої дичини не пропонував, хоча мав усі важелі, щоб втілити її в життя. Цікаво, чому, поцікавився журналіст Іванов у своїх підписників.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Дмитро Разумков заступився за екс-президента і заявив про те, що особи, які вчинили напад на п’ятого президента України Петра Порошенка 24 серпня, мають понести максимально можливу відповідальність за свої дії в рамках чинного законодавства.

“По-перше, будь-який прояв такої поведінки я вважаю ганебним. Якщо ми говоримо про День Незалежності, 30-річчя країни, то потрібно об’єднуватися, шукати ті точки, які робитимуть нас єдиним сильним фронтом на захисті нашої територіальної цілісності та незалежності зокрема. Тому вважаю ці дії, які відбулися, неприпустимими, правоохоронці ними займаються. Тут не має бути поділу на владу чи опозицію – є підходи, які діють у рамках закону, а закон – один для всіх. І тих, хто хоче порушити закон, потрібно притягати до відповідальності, щоб вона була максимально суворою”, – заявив Разумков на брифінгу у вівторок.

Він також наголосив, що, крім хуліганської складової, такі дії дають направлені інформаційні приводи, які можуть використовуватися проти держави Україна, “чого точно не варто робити в сьогоднішніх умовах”.