Депутата Одеської міськради заробляє менше пенсіонера, але їздить на Інфініті

Серед діючих депутатів Одеської міськради, що йдуть на вибори у складі партії «Довіряй справах», зустрічаються зовсім жебраки люди, які не те що про виборців, а навіть про себе подбати не можуть. Один з них – Олег Дудник, який в 2014 році заробив всього 18 тис.гривень, тобто, трохи більше тисячі на місяць. На рівні пенсіонерів, які отримують мінімальну пенсію.

Однак, Дудник ніякий не пенсіонер. Уродженець села Чогодарівка Ширяївського району ще в далекому 1998 році закінчив Балтське педагогічне училище і відразу заснував і очолив фірму «Дикому південь». Сьогодні ця структура перетворилася на процвітаючу групу компаній «Діком», куди також входять «Дикому менеджер», «Інфотехсервіс» і «Центр впровадження реформ». Весь цей сонм компаній займається кондиціонуванням, водопостачанням, проектуванням, теплопостачанням, вентилюванням та енергозбереженням. Статутний фонд підприємства невеликий – всього 100 тис. гривень, повідомляє Корупція Інфо з посиланням на 368.media

У декларації Олег Дудник вказав себе заступником директора «дикому», однак це чиста формальність, оскільки саме він є єдиним засновником структури, що є своєрідним сімейним підрядом. Судіть самі, директор групи компаній сестра депутата Людмила Дудник, а заступник директора з юридичних питань – дружина Руслана Дудник. Вона, до речі, на своїй посаді заробляє ще менше чоловіка. У 2014 році вона принесла в сімейний бюджет всього 15 тис. Гривень. Згідно з податковою декларацією, Дудник володіють квартирою (89,1 кв. Метр) і не мають більш ніякої нерухомості. Автомобіль також один на двох, правда, хороший – InfinityFX 35, який сьогодні можна придбати приблизно за 400 тис. Гривень. На цьому будь-які дані про фінанси депутата вичерпуються: ні землі, ні банківських рахунків.

При скромних доходах у Дудника вистачає коштів на виборчу кампанію. Нещодавно за допомогою друзів він відновив трамвайну зупинку, провів кілька суботників, а також розклеїв на Таїрова сотні листівок.

Більше двох років чинний глава комісії з економічної та інвестиційної політики Олег Дудник ще при мері Костусєві очолював з увазі непримітне КП «Агентство програм розвитку», покликане залучати в місто інвестиції і розробляти революційні проекти. За неофіційними даними, саме при Дудник вищі чиновники мерії «розікрали» кредит на заміну колекторів в сквері Шклярука. У підсумку, поламані насоси потім замінили дешевими та неякісними аналогами, які регулярно ламаються, не витримуючи напливу каналізаційних стоків. Місцеві жителі, вдихаючи «аромати», чортихаються, але мабуть все ще «довіряють справах».