“Депутати ходили під стіною перелякані”: Парасюк відкрито розповів, що сталося з Савченко у Верховній Раді

Народний депутат Володимир Парасюк, який на момент інциденту з Савченко був присутній у Верховній Раді розповів, що відбувалося насправді, передає Корупція.Інфо

Нагадаємо, що вчора Надію Савченко вивели з зали Верховної Ради через те, що нібито вона принесла в своїй сумці кілька гранат і пістолет. За кілька годин до цього жінка заявила про те, що хоче розстріляти ВР з гранатомета. Парасюк розповів, що депутати були дуже перелякані, після того, як дізналися про те, що принесла нардеп.

Популярне: "Звіринець в шоу для диб*лів": В Мережі активно обговорюють героїв програми "Одруження на осліп"

Я вчора побачив, що робиться у Верховній Раді. Депутати ходили під стіною перелякані, що їх хтось хоче підірвати. Я собі сидів спокійно. Кажу: Надя, якщо ти щось кинеш, кидай в ту сторону, хоч попереджай. Я це сприймаю з більш прагматичної точки зору. Не хочу, щоб наганяли страх на українське суспільство.

Він заявив, що якби Савченко дійсно планувала підірвати депутатів, вона зробила б це відразу. Але поведінку своєї колеги не схвалив, заявивши, що буде чекати результатів розслідування Генеральної прокуратури. Володимир додав, що і сам ходить з пістолетом, але при цьому не бігає з ним по сесійній залі.

"У мене зброя є. Звичайно, що я його тримаю біля себе, але чи ходжу я з ним в ВР? Приходжу, але я його залишаю в спеціальних місцях. Тому що так треба", – сказав Парасюк.