Дешево і сердито: цей чудо засіб лікує від будь – якої зимової епідемії, всі лікарі рекомендують його

Portrait of a doctor with two of her co-workers talking with a patient in the background

Насуваються зимові холоди й епідемія грипу. Для профілактики ГРВІ лікарі рекомендують починати свій день з вітамінного смузі. – повідомляє Корупція.Інфо

Готується він на основі визнаних джерел вітамінів – грейпфрута і банана.

"Готувати його дуже просто: грейпфрут і банан чистимо і ріжемо на шматочки, додаємо ложечку-дві меду до смаку, заливаємо натуральним нежирним йогуртом і збиваємо у блендері. Смачна "вітамінна бомба" готова!" – каже лікар Вікторія Савицька.

Медик також радить налягати на яблука – хоча би 2 плоди на день. У цьому фрукті містяться протизапальні саліцилові кислоти, які захищають від захворювань. Для максимальної користі їсти яблука потрібно зі шкіркою.

Важливо також не забувати про овочеві салати із зеленню. Вони вдовольнять потребу у вітамінах А, С і В, які дуже важливі для імунітету. Заправляти салати найкраще оливковою або соняшниковою олією – це джерело вітаміну Е.

Крім того, протягом дня лікар рекомендує пити ароматні чаї. Чорний або зелений чай із дрібкою порізаного кореня імбиру або відвар із липи підвищать імунітет і допоможуть швидше впоратися з будь-якою "заразою".