В Чорному морі подав сигнал SOS болгарський сухогруз, який вийшов з порту Керчі (ВІДЕО)

Болгарський сухогруз зазнав аварії десь біля Керчі, який всупереч забороні усім торговим та пасажирським суднам відвідувати порти окупованого Російської Федерації Кримського півострова зробив це, зайшовши з якимось вантажем до порту, власне, Керчі.

Пропонуємо переглянути невеличке відео з Кримського півострова, на якому видно болгарський сухогруз, який неприродно нахилився на бік.

Корабель подав сигнал SOS і йому на допомогу прийшов російський корабель берегової охорони.

В соціальний мережах відзначають, що на момент аварії в морі було досить неспокійно: сильний вітер і велетенські хвилі.

На сьогодні доля екіпажу, судна та вантажу поки що невідома, так як російська влада, очевидно, буде всіляко сприяти тому, щоб ця інформація мала якнайменший розголос.

Нагадаємо, що у багатьох кримських окупаційних ЗМІ вчора з'явилася досить цікава інформація про те, що «Крим» підписав якимось «меморандум» про співпрацю з «Грецією».

Цю «грецьку» новину проросійські ЗМІ в Криму подали як новий «дипломатичний прорив» «республіки Крим» поряд з «офіційним» візитом на півострів делегації з Зімбабве.

Що ж сталося насправді?

А насправді таки був підписаний якийсь документ, але не «Криму» з «Грецією», а «міською владою» Феодосії з якимось чиновником з мерії грецького міста Аспропіргосі.

Підписаний у Феодосії документ передбачає якусь «співпрацю» в ряді галузей, в тому числі туристичній та економічній.

«Це офіційний, а не приватний візит, який говорить про те, що у грецького народу є потреба дружити з Росією, встановлювати братерські зв'язки з регіонами", – сказав один кримській чиновник, додавши, що феодосійська влада в перспективі планує здійснити візит у відповідь, що в перекладі на доступну мову означає, що кілька міських чиновників Феодосії з сім'ями цього літа безкоштовно поїдуть на відпочинок у Грецію.

 

Джерело: Корупція.інфо