Бойовики майже 100 разів обстріляли позиції АТО, “кіборги” звільняють аеропорт від найманців

Силовики звільняють об’єкти аеропорту, зайняті бойовиками. Протягом минулої доби бойовики 99 раз відкривали вогонь по позиціях бійців у зоні АТО, на території Донецького аеропорту силовики продовжують звільнювати об'єкти, які утримуються бойовиками.

Про це повідомляє прес-центр АТО, передає Корупція.інфо

Тільки з 18:00 сили супротивника 35 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ та мирних населених пунктах.

Зокрема, з мінометів, гранатометів та артилерії бойовики обстріляли Макарове, Сокольники, Красногорівку, Тоненьке, Троїцьке, Попасну, Чермалик і Талаківку. Тричі під вогонь найманців потрапляло Кримське.

Також найманці застосовували "Гради". "Від обстрілів з "Градів" потерпали населені пункти Донецьке, Щастя, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Нижнє, Тоненьке, Талаківка. По два рази вогнем з РСЗВ терористи накривали Піски та Кіровське. Найбільше, 8 обстрілів, зафіксовано поблизу населеного пункту Гнутове.

Тут бандити застосовували і міномети, і протитанкові ракетні комплекси, і артилерію, включаючи реактивну", – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.  

На території Донецького аеропорту продовжується ведення активних дій по звільненню об'єктів, які утримуються бойовиками. Противник несе суттєві втрати у живій силі та техніці.