Черновецький: Янукович по натурі «кидало»

Екс-мер столиці Леонід Черновецький в ефірі "Першого національного" розповів про те, що свого часу, дуже багато спілкувався з Віктором Януковичем і переконує, що останній мав звичку – обдурювати, повідомляє  Корупція.інфо з посиланням на УНН.

“У мене було таке відчуття, що Янукович прийшов навічно. Він все робив так, що ніби як і прорахуватись не міг. По натурі він — „кидало“. Тобто людина, яка обдурює. Я, навіть не знаю, на чому у нього будувались стосунки зі своїми партнерами. Я дуже багато з ним спілкувався. Певно, навіть, більше ніж люди з якими він був близьким. Його натура — обдурити і у нього це добре виходило з українським народом. Мене це настільки дратувало і викликало такий протест!!”, — розповів Л.Черновецький.

Екс-мер також назвав В.Януковича боягузом за те, що той втік з країни під час подій на Майдані. 

“Мені здавалось, що він може йти до кінця, але виявилось, що він боягуз. Він втік. Хоча, певно, він міг зупинити все, що відбувалось. У нього були для цього можливості”, — додав він.

Довідка: Леонід Михайлович Черновецький — український політичний діяч, підприємець, банкір, співак.
Київський міський голова і голова Київської міської ради від 14 квітня 2006 року по 12 липня 2012 року, голова Київської міської державної адміністрації (20 квітня 2006 — 16 листопада 2010). 
Президент концерну “Правекс” (1992–1996). Заслужений юрист України, кандидат юридичних наук, почесний працівник прокуратури України.

Джерело: Корупція.інфо