Львівській тандем або хто стане міським головою після Садового А.І.

Як ми всі знаємо буквально на днях губернатором Львівської  області призначено найближчого соратника мера міста Львова Андрія Садового, Олега  Синютку, який довгі роки працював   його першим заступником, тобто був з Андрієм Івановичем   в горі та в радості.

     Після цього призначення перша думка в мене була, що Андрій Іванович хоче отримати повну владу у рідному для себе регіоні – Львівській  області, але пройшло два святкових тижні був прийнятий бюджет нашої держави і стало зрозуміло, що вперше регіони на місцях можуть отримати серйозні матеріальні ресурси  як заявив депутат Верховної ради  Гончаренко О.О. від «БПП» це збільшення від податків, які залишаться в місцевих бюджетах по всій території України близько 26 млдр. гривень. Також зрозуміло, що в жовтні 2015 року відбудуться вибори місцевих рад  та мерів міст, а також  Андрій Садовий  заявив в інтерв’ю «Український правді» про те, що  йому залишилося працювати рік, але уникав всіх питань про своє майбутнє  у великий політиці.

    Після цього в мене з’явилась  зовсім інша( суб’єктивна)  думка, скоріш за все Андрій  Іванович який являється великим стратегом, що і показала перемога партії «Самопоміч» та 50 не прохідне місце  Андрія Івановича на виборах до Верховної ради України зробив, дуже розумний хід

 (який вже існував в історії нашої країни -це  призначення  президентом Кучмою  злочинця Януковича прем’єр -міністром України з метою правонаступництва на посаду президента та найвідоміший тандем світу в державі агресора,  яка веде війну проти України – Путін та Медведев),

посприяв  призначенню свого найближчого соратника на посаду губернатора з метою виходу із тіні Олега Синютки та з метою отримання чільних позицій на  майбутніх виборах міського голови м. Львова. Таким тандемом Андрій Іванович вбив одразу двох зайців, однозначно враховуючи репутацію Олега Синютки  як господарника якого дійсно у Львові боялися начальники жеків та навіть двірники у нього є всі шанси перемогти на виборах мера м. Львова та убезпечити Андрія Садового від приходу в мерію чужої людини  яка можливо проведе ревізію всіх попередніх витрат тендерів та іншого, а також  вибити Львівській регіон з  під контролю «ВО Свободи» у міській  та обласній радах, а за допомогою посади губернатора  Львівської області проводити грамотну піар компанію в першу чергу, успіхами в роботі які неодмінно будуть грамотно висвітлюватись засобами масової інформації .

А наскільки ми всі вже довгий період знаємо Андрія Івановича я чомусь впевнений, що піар підтримка та інформаційна політика нового губернатора буде на висоті і до жовтня  цього року рейтинги  губернатора у Львові будуть високі . 

 

//Дмитро Разумовський, директор Інформаційного агенства "Корупція Інфо"