Дім Кардашянів: Секретарка колишнього Генпрокурора придбала розкішний маєток за 18 мільйонів доларів

Марина Ектон давно перебралась до США.

Зіркова пара Кім Кардашян та Каньє Вест продали свій широко відомий маєток Bel Air українці, передає Корупція.Інфо

Популярне: Відома ведуча в прямому ефірі зробила гучні та агpесивні висловлювання проти української мови (ВІДЕО)

Як повідомляє variety.com, будинок продали за 17,8 млн доларів, а покупцем стала Марина Ектон, яка за даними видання є підприємцем та філантропом українського походження, яка живе на березі затоки "Bay Area" у Сан-Франциско, але хоче більше часу проводити у Лос-Анджелесі, щоб розвивати співочу кар'єру. Вона шукала будинок, де може розташувати студію, Кім Кардашян особисто була присутня на оглядинах маєтку покупцем".

Як дізналась ТСН, Марина Ектон в Україні працювала під іншим прізвищем. Вона обіймала посаду помічниці колишнього Генпрокурора України Святослава Піскуна. У відкритих джерелах ще можна знайти резюме українки, де зазначається, що Марина працювала у ГПУ у 2005-2010 роках. Святослав Піскун особисто підтвердив ТСН, що Марина працювала у нього, але він давно з нею не стикався та нічого не знає про зміни у її особистому житті.

За даними ТСН, Марина вийшла заміж за впливового американського бізнесмена. Її соцмережі рясніють фотографіями з подорожей та повідомленнями про початок співочої кар'єри. Зазначимо, що й факту купівлі маєтку Марина не приховує – вона особисто поділилась посиланням на новину у своїй соцмережі. Також з її сторінки можна дізнатись, що жінка є засновницею власного благодійного фонду.

Зазначимо, що цей маєток Кардашян-Вест придбали 2013 року за 9 мільйонів доларів. І протягом двох років робили дорогий ремонт та переобладнання будинку. Будинок виконаний у тосканському стилі з мінімалістичним монохромним дизайном всередині. Загалом резиденція розкинулась на 9 тис кв.м, має 6 спалень, 8 ванних кімнат, на задньому подвір'ї розташовані кам'яні патіо, великий газон, басейн та спа.