Діти олігархів РФ під співи гімну поливалися елітним Crystal у найдорожчому клубі Монако (ФОТО)

Московська "золота молодь" святкувала день народження сина співачки Жасмін. У Монако в одному з найдорожчих нічних клубів компанія московської "золотої молоді" похизувалися своїм патріотизмом, заспівавши гімн Росії на концерті скандального репера Тіматі. 

За даними видання Super.Ru, діти заможних москвичів святкували в елітному закладі день народження сина співачки Жасмін Михайла Семендуєва.  

Видання зазначає, що на святкуванні були присутніми подруга іменинника, дочка екс-президента ФК "Спартак" Діана Червіченко, а також син генпродюсера "Першого каналу" Семен Файфман, син мільярдера Сергія Саркісова – Сергій, спадкоємець власника фонду "Федерація" Володимира Кисельова – Юрій, син олігарха Сергія Яловичина – Артем. 

Також повідомляється, що діти заможних росіян провели в елітному клубі всю ніч, при цьому співали гімн РФ та поливалися шампанським Crystal, ціна якого складає близько 1000 євро за пляшку. 

Нагадаємо, що поки московська "золота молодь" розважається у найдорожчому клубі Монако, у Росії триває війна з санкційними європейськими продуктами. За останніми даними, у Росії вже знищили 600 тонн "контрабандної" європейської продукції.

Так, нещодавно у Татарстані бульдозером "пафосно" розчавили три санкційні тушки гусей з Угорщини. Поліцейські зняли довгий відеоролик, на якому детально показано, як вони в присутності понятих вилучають гусей з магазину і відвозять на полігон твердих побутових відходів, де й чавлять "ненависну" продукцію.