Дочки плакали і молилися! Не стало відомого актора … Легенда заснула

У віці 81 року помер британський співак і актор Кенні Лінч. Про його смерть в соцмережах написали родичі музиканта. Причина смерті Лінча не називається.

– На жаль, наш батько помер рано вранці. Його пам’ятатимуть і нудьгуватимуть тисячі. Бувай, тато, ми будемо любити тебе завжди! – написали дочки актора.

До слова, Кенні Лінч народився 18 березня 1938 року. Артист користувався популярністю у Великобританії в 1960-х роках. Його пісні лідирували в чартах країни.

У 1963 році Кенні Лінч відправився разом з групою The Beatles в їхнє перше турне по Британії. У турі артист заспівав кавер пісні Misery.

Кенні зарекомендував себе талановитим творцем текстів до пісень. Він написав слова до композицій Лінди Торсон, а також групи Small Faces.

У 1962 році Лінч брав участь у відборі для участі в музичному конкурсі «Євробачення». Він виконав пісню «Там ніколи не було дівчини». Однак члени журі не відібрали його.

Лінч здобув популярність і як актор. Він знявся в десятці фільмів і серіалів. Крім того, його регулярно запрошували зніматися в шоу для телебачення. Наприклад, він був учасником програми Celebrity Squares.

У Кенні Лінча було своє комік-шоу, з яким він їздив по країні.