Дружина генпрокурора вилаялася в Раді на свій день народження

“Бляха-муха” – так з трибуни парламенту представник президента у ВР, народний депутат України Ірина Луценко відреагувала на свою помилку щодо оповіді по змінах до Конституції в частині перейменування Дніпропетровської області. 

Ірина Луценко мала доповідати по проекту закону “Про внесення зміни до статті 133 Конституції України (щодо перейменування Дніпропетровської області)” (реєстраційний №9310), пише "Українська правда"

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

На момент, коли голова Верховної Ради України Андрій Парубій оголошував про початок розгляду питання Луценко забігала в сесійну залу і тому не зорієнтувалася і почала доповідати по законопроекту, автором якого вона є “Про внесення змін до деяких законів України щодо спостереження за виборчим процесом в Україні” (9524). 

Вона говорила кілька хвилин, поки не почався шум в залі і голова ВР зробив зауваження Луценко, що вона доповідає не по тому законопроекту. 

На це Луценко емоційно зреагувала: “Бляха-муха” і пішла за матеріалом на своє робоче місце і повернулася з тим, щоб з трибуни доповідати по змінах до Конституції.