“Дружина не хотіла народжувати…”: Балога дав відверте інтерв’ю і показав свою доньку красуню

Народний депутат України Віктор Балога в інтерв’ю програмі “Гордон” на телеканалі “112.ua” розповів про своїх дітей, передає Корупція.Інфо

Про сина Андрія, мера Мукачевого:

– Він всі свої сили витрачає не на бізнес, в якому працював, а всі зусилля, які йому дала освіта, несе на роботу. Я дуже переживав, чи він не перегорить, і чи йому це буде подобатися. Він втягнувся, йому дуже подобається, і я радий, що він щасливий, що може допомогти кожному нужденному.

Про Закарпаття:

– Якщо закарпатським угорцям вигідно, щоб вони всі їхали в Угорщину, то будь ласка. У нас є кого переселяти з Донбасу, з Криму.

Про дочку:

– Я щаслива людина. В першу чергу треба сказати не про матеріальне багатство, а про те, що в тебе в сім’ї, в родині. Я радий, що в мене є два хлопці, що в мене є дочка, яку я в 1999 році з будинку маляти всиновив, бо дружина не хотіла більше народжувати. Зараз їй вже 18 років. Ми щасливі, тому що ми живемо в гармонії – це саме велике багатство. І само собою, що не бідний. Якщо говорити про матеріальне. І діти працюють, все нормально.

Віктор Балога: «У дитинстві я бачив себе успішною людиною: без посад, без мантій, без медалей»

На відміну від багатьох політиків, Балога і досі прописаний не в столиці, а в рідному місті. Будинки Віктора Івановича та його двоюрідного брата Василя Петьовки під одним номером – один «а», інший «б». Навпроти мешкає рідний брат Іван. Третій Балога, Павло, живе в іншому районі міста. Маєтки розкішні, хоча до звання «Закарпатського Межигір’я» не дотягують.

 

 

 

Популярне: Довго мовчав! Другий учасник ДТП у Харкові повністю “розтрощив” версію Зайцевої