Дружина наклала на себе руки, а тіло дочки знайшли в машині: після смерті Джигарханяна спливли подробиці його життя

Померлий в ніч на 14 листопада знаменитий актор, народний артист Армен Джигарханян був тричі одружений, але стовідсотково щасливим не був жоден з його шлюбів.

В останні дні актора опікав його друг Артур Сагоманян, а також екс-дружина Тетяна Власова.

Як повідомляють ЗМІ, перший раз Джигарханян одружився на актрисі Аллі Ванновській. У них народилася дочка, Олена – єдина дитина Джигарханяна.

Цей шлюб був нетривалим. Виявилося, що жінка страждає серйозною психічною недугою, і з часом ситуація тільки погіршувалася. Зрештою актор просто не витримав безпричинних і неконтрольованих нападів гніву і ревнощів.

Після розлучення артист як міг опікувався екс-дружиною і дочкою, але після його від’їзду з Єревана в Москву Ванновська, за одними даними, наклала на себе руки, за іншими – померла в психіатричній лікарні. Їх спільна дочка мріяла про акторську кар’єру, але збутися цій мрії не судилося.

Дівчина загинула при загадкових обставинах: її знайшли мертвою в автомобілі разом з її хлопцем. Одна з версій: молоді люди добровільно пішли з життя, так як Джигарханян нібито за щось не злюбив парубка і заявляв, що докладе всіх зусиль, щоб не допустити цього союзу. Але чи відповідає це дійсності, невідомо.

Лише один раз в інтерв’ю знаменитий актор, кажучи про смерть дочки, обмовився: “Це моя вина”.

Другою дружиною Армена Джигарханяна стала Тетяна Власова. Коли між нею і Джигарханяном почалися відносини, вона була дружиною режисера Єреванського драматичного театру. Від цього шлюбу у жінки був син Степан, якого Джигарханян після оформлення відносин з Тетяною усиновив, але відносини їх так і не склалися.

Другий шлюб для актора був найтривалішим – тривав близько сорока років і був розірваний в 2015 році після 15-ти років життя фактично нарізно, так як дружина захотіла переїхати в США, а народний артист не хотів залишати акторську кар’єру в Росії і на той час уже створив свій театр.

Останньою супутницею життя знаменитості стала музикант Віталіна Цимбалюк-Романовська, яка на момент укладення їхнього шлюбу була молодшою від Джигарханяна на 47 років. Цей союз тривав лише два роки.

“Для мене він помер три роки тому, коли мене позбавили можливості бути поруч, бачити його, розмовляти з ним, адже він був зі мною майже половину мого життя”, – зізналася Цимбалюк-Романовська.

За її словами, артист міг би прожити довше, якби його не позбавили можливості “залишатися на виду і бути затребуваним”:

“Він вів абсолютно закритий спосіб життя, який я б йому не побажала”.

Романовська зараз говорить, що поки не вирішила, чи піде на похорон Джигарханяна.