“Дві реальності у Львові”: Порошенко шаблонно обіцяє нове майбутнє, сховавшись за стіною поліції від Нацкорпусу

Сьогодні, 28 березня, під час візиту Порошенка до Львова “Нацкорпус” планує провести вже традиційну акцію «Геть свинарчуків!». Їх акція буде мирною. Планується, що у ній візьме участь до 500 осіб. 

«Ми хочемо задати Петру Порошенку запитання, які конкретно дії він вчинив щодо осіб, які винні у розкраданні військової техніки та скандалі в Укроборонпромі», – зазначив Сірий, начальник штабу “Національного корпусу” Львівщини.

Розпочалось все з того, що представників Нацкорпусу не пропустили на площу, де мав виступати Порошенко. Уся територія була оточена стіною із поліції і тільки обраних пропускали на мітинг до президента.

Як ми уже зазначали, людей обшукували поліцейські, перш ніж пропустити.

Представники Нацкорпусу розташувались недалеко від місця проведення мітингу і влаштували свою акцію. Націоналісти вкотре скандували уже відомі гасла "Свинарчуків за грати!", і "Де відрубані руки!". Представники Нацкорпусу організували колону, якою пройшлись вздовж кордону з поліцією.

І поки Порошенко розповідає про те, як йому вдалось зупинити Путіна і побудувати українську армію, націоналісти розповідають, як ламалася військова техніка,  через корупцію в оборонці. Як вони зупинили Путіна. "Ми його зупинили – а не він" – кивають вони в сторону сцени.

У 300 метрах від президента розповідають, як на сході доводилося воювати на таких танках, що один тільки їде, другий – тільки стріляє.

На даний момент мітинг Порошенка закінчився, а Нацкорпус величезною колоною з плакатами і гаслами марширує центром Львова.