Експерт назвав винних в княжицькій перестрілці

У ситуації, що сталася в селі Княжичі Київської області, можуть бути винні представники старих структур. Питання до того, що сталося, можуть бути до кримінальної поліції, але ніяк до реформованої нової патрульної поліції. Про це заявив політичний експерт Володимир Фесенко. – повідомляє Корупція.Інфо

"Повністю був оновлений тільки склад патрульної поліції, а в карному розшуку та інших структурах, як правило, залишилися ті ж люди (єдине, вони пройшли переатестацію). Нерідко під час бойових дій трапляється ситуація "дружнього вогню", коли свої б'ють по своїм внаслідок поганої комунікації та інших проблем. Здається, в Княжичах сталося щось подібне", – повідомляє Фесенко в статті на ресурсі Новое время.

Експерт зазначає, що проблеми, пов'язані з координацією дій співробітників правоохоронних органів показали події в Дніпрі, коли загинули двоє поліцейських. Інцидент в Княжичах тільки підтвердив той факт, що існує проблема, пов'язана з підготовкою поліцейських до виконання серйозних заходів.

Фесенко додає, що інцидент навряд чи призведе до відставки глави МВС Арсена Авакова, тому що це призведе до розколу парламентської коаліції.