Гірше пекла! РФ у вогні, карма в дії: цей день настав – масштабний обстріл, вогонь накрив все! Шок!

У Бєлгородській області 6 листопада пролунали гучні вибухи. Сильне полум’я та стовп диму видно здалеко. Ймовірно, загорілася нафтобаза.

Губернатор Бєлгородської області заявив, що пошкоджено промисловий об’єкт у Грайворонському міському окрузі. Про це повідомили росЗМІ.

Місцеві телеграм-канали повідомили, що може палати нафтобаза. Тим часом російський губернатор запевнив, що постраждалих начебто немає.

За словами Гладкова, нібито спалахнув резервуар з розчином. Величезний стовп диму було видно здалеку.

До речі, росіяни вже традиційно звинуватили у всьому українців, втім, доказів загарбники не надали. Наразі достеменно невідомо, що стало причиною такої сильної пожежі в Бєлгородській області. Можливо, хтось з окупантів знову курив там, де не треба.

За останні місяці у російському місті Бєлгород дуже часто почали ставатися надзвичайні ситуації, зкорема, – пожежі на нафтобазах та електричних підстанціях.

Так, 19 жовтня у місті сталася пожежа на електричній підстанції, тож частина населеного пункуту залишилася без світла.

21 жовтня у Шебекіно сталася “бавовна”, після якої половина міста залишилася без світла. Місцеві повідомляли про “прильоти” поряд із нафтобазою.

ЗСУ офіційно не підтверджують свою причетність до “бавовни” на території РФ, зокрема у Бєлгородській області.

Варто зазначити, що жителі Харківської області часто можуть спостерігати, як окупанти на Бєлгородщині самі себе обстрілюють. Загарбники запускають свої ракети з околиць цього російського регіону.

Нерідко ворожі снаряди настільки не хочуть покидати “рідну землю”, що падають, навіть не перетнувши межу Бєлгородської області.